De minister heeft oordopjes.

28 januari 2021 Uit Door Eelze60

Meerdere wegen leiden naar Rome zegt men, alleen het weggedeelte in Tsjechië gaat lang Oost-Indisch dove personen.

Gezien het onrecht mij aangedaan, alimentatie verplichting zonder enige vorm van berekening, dus willekeur (vermomd in gerechtelijke dwalingen) met daaruit voortvloeiend een forse alimentatieschuld en een gevangenisstraf (zie eerder), werd het tijd om een schadeclaim in te dienen bij de Minister van Justitie in Tsjechië, mevrouw Marie Benešová.

Marie Benešová

Keurig gedaan via mijn advocate.
Komt geen reactie.
Herhaling via advocate.
Komt geen reactie.

De minister lijkt dus oordopjes in te hebben.
Ze kan mogelijk ook moeilijk anders.
Toegeven aan de claim, is toegeven dat rechtspraak in Tsjechië willekeur is (met gegarandeerd enkele duizenden nieuwe claims van andere gedupeerden).
Weigeren de claim toe te kennen komt neer dat ze als minister van Justitie het correct vindt dat rechtbanken in Tsjechië, diverse EU-regels weigeren toe te passen. Daarmee kun je eventueel mooi voor paal komen te staan als minister of land.

Dus de standaard procedure treedt in werking:
Niet reageren. Misschien houdt deze lastige Nederlander wel op.

Nee. De volgende stap is in werking gezet.
Mijn advocate ruikt bloed en eeuwige roem, die weet dat mijn zaak voor een doorbraak kan zorgen in Tsjechië in zake alimentatierechtspraak, welke echt puur willekeur is, niet alleen in mijn geval, maar algemeen.
Zie ook deze link.