Opsporing verzocht!

14 november 2021 Uit Door Eelze60

Daar sta je dan tussen de andere criminelen vermeld….

Waar je op kon wachten…de wachttijd was kort.
Na de veroordeling in beroep, zonder oproep, zonder recht op verdediging (zie hier) had ik me bij de gevangenis moeten melden, niet aan voldaan, en dan sta je opeens op de website van de Tsjechische politie tussen de overige gezochte “criminelen” (of niet, niks is zeker in Tsjechië) met naam, geboortedatum etc. Voor de buitenwereld een crimineel.

Uiteraard is dit een schending van mijn goede naam etc., maar dat zal ze in Tsjechië worst zijn. Daar waar gedurende de ongeveer 7 jaar dat dit strafproces loopt, geen enkele keer de opzet bewezen is door de rechter, waarbij de aanklacht was “opzettelijk niet betalen van alimentatie”, kun je van alles verwachten. In het volgende blog wordt het nog mooier, dat kan ik alvast verklappen!

Inmiddels contact gehad met een collega crimineel. De man wist niet eens dat hij gezocht werd, is nooit opgeroepen voor een strafzaak. Weet niet waarvoor hij veroordeeld is en gezocht wordt. Heeft wel een Tsjechische ex met een kind…Als ik hem in een uur kan traceren en contact leggen, is het toch gek dat Tsjechische justitie dat niet kan om hem uit te nodigen voor een proces. Maar je ziet het ook bij mij: aanwezigheid wordt niet op prijs gesteld. Dus geen oproep.

Hier hoe ik op de site van de Tsjechische politie vermeld sta: